به گزارش ایسنا، آمنه احمدی در حاشیه اردوی فرهنگی و تفریحی بانوان جانباز نخاعی کشور که در بندرانزلی برگزار شد، با بیان اینکه اردوی خانوادگی «نشاط و سلامت» بنیاد شهید و امور ایثارگران به صورت سالانه برگزار میشود، اظهار کرد: در مجموع 30 بانوی جانباز نخاعی در کشور تقدیم راه انقلاب و ارزشهای انقلابی شده است.
وی افزود: از این تعداد شش بانوی جانباز نخاعی به شهادت رسیدند و 24 نفر در قید حیات هستند.
مسئول بانوان انجمن جانبازان نخاعی کشور با اشاره به حضور 12 بانوی جانباز نخاعی در اردوی انزلی، افزود: با توجه به مشکلات اقتصادی موجود و تنگناهای اعتباری دولت برگزاری اردوهای نشاط و سلامت کمرنگ شده است، در حالی که بانوان جانباز نخاعی به واسطه شرایطی که دارند در خانه محصور هستند و از حیث روحی و جسمی با مشکلات دست و پنجه نرم می کنند.
احمدی، برگزاری اردوهای نشاط و سلامت را لازمه جانبازان نخاعی دانست و گفت: امیدواریم طی سال های آینده شاهد تداوم و افزایش چنین برنامه هایی به ویژه برای بانوان جانباز باشیم.
عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان نیز، با بیان اینکه بانوان نقش برجسته ای در رشد و شکوفایی کشور به ویزه در زمان انقلاب و دوران دفاع مقدس داشته و دارند، خاطرنشان کرد: امروز نیز شاهد نقش آفرینی بانوان رزمنده و ایثارگر در عرصه های مختلف خدمت به نظام هستیم.
وی با بیان اینکه گیلان 33 زن شهیده و 67 زن جانباز دارد، گفت: علیرغم موقعیت جغرافیایی گیلان و فاصله 1000 کیلومتری با جبهه ها، شاهد ادای دین شیرزنان خطه گیلان دوشادوش دلیرمردان در دفاع مقدس بودیم.
مدیرکل بنیاد شهید گیلان، تقدیم 8 هزار شهید، 22 هزار جانباز و بالغ بر 2700 آزاده در راه انقلاب و ارزشهای نظام را افتخار گیلانیان دانست و خاطرنشان کرد: امروز وظیفه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را داریم.